405 Komentara

  • Ja imam želju da završim školu da sebi zaradim para da položim i kupim auto da mogu svaki 3 dan da idem kod cure hvalla na saslušanju….

  • Prema 11. clanu Konvencije o pravima djeteta drzave potpisnice moraju zastititi djecu old kidnapovanja ili drzanje djece of strange roditelja ili nekog drugog. STOP nasilju nad djecom,dosta je nepravde!!!

  • Ja se zovem Leda Šantić, imam 11 godina i voljela bih kad bismo u BiH imali konvencije (kao na primjer Comic Con,Anime Expo,etc.). Najviše bih voljela otići na jednu takvu konvenciju, ali nažalost put u zemlje u kojima se takve konvencije ordžavaju vrlo je skup (Amerika, Japan, UK). Ovo je moj najveći san i voljela bih da se ostvari 🙂

  • Volio bih da u BiH postoje neke organizacije koje omogućavaju upoznavanje i druženje novih ljudi te što starijih te što mlađih. Da se druzimo da nam obezbijede neke izlete i ekskurzije. Zar je stvarno teško naći sponzore koje mogu omogućit zabavu za sve uzraste? Mi smo djeca željni dobre zabave i poznastava, pronalaska prijatelj i mozda i ljubavi. A i možda ce nam poslužiti kasnije u životu. A mi zauzvrat možemo dobrovoljno pomagati ljudima koji nemaju ništa, sve u dobrotvorne svrhe. Dijete željno znanja i zabave, da pobjegne od svakodnevnice.

  • Ja se zovem Selma Jaskić i voljela kad bi mogla da i ja normalno ići u školu ali i idem ja u školu i plaćam autobusku kartu i voljela bi kad je nebi plaćala ali moram da bi se školala e to je moje pravo koje hoću da kažem!!!!

Ostavite komentar