405 Komentara

 • Zdravo!Ovdje mama,djevojčice od 3 i po godine…i veoma je bistra za svoje godine..često me pita,kad gledamo tv,zašto onaj neki čiko ubije nekoga,ili neko udari dijete ili nešto…ja mislim da je njena želja da nema nasilja,da vlada mir u svijetu da djeca bar mirno žive,da im dođu bolji dani nego što jesu sad……
  Sabina i Ilma

 • Moja zelja je da svako dijete ima bezbrizno djetinstvo i da paze kako se surfa internetom,jer ima ljudi koji mogu nauditi dijeci!

 • Želim, želim, želim želim srcem cijelim sve ovo što imam djeci da podijelim…
  Zidu želja! Ja želim da sva djeca budu zbrinuta u tople kuće pune slatkiša..
  Želim da vječno vlada mir i sloga u svijetu, da u Bih nema mina, da se sva ubojita sredstva oduzmu,
  da ne postoji nista na svijetu sto kvari djeciji osmijeh, želim da se djeca u BiH ne bave politikom, želim da je školsko dvorište uvijek puno cvijeća, da se urede učionice i da budu obasjane sjajem dječije sreće……
  i jos nesto zelim da sva djeca imaju prevoz do škole, da karte budu besplatne i da ruksaci ne budu puno teski… eto ja mislim da je to sve .. ili ima jos nesto??

 • Želim da u mojoj skoli ima puno vise knjiga,da je skolsko dvoriste uvijek puno cvijeca,i da moj razred uvijek prati sreca.zelim da djeca ne idu pjeske,da njihove noge ne budu teske,gradimo autobuse samo za đake da bi nam noge bile lake.

Ostavite komentar