405 Komentara

 • Zelio bih da se postuju djecija prava u skoli,da svi budemo ravnopravni i bolji i losiji,bogatiji i siromasniji djaci.
  Takodje bih zelio da svi kabineti budu u potpunosti opremljeni kao npr.:u kabinetu informatike,noviji kompjuter;fiskulturna sala itd.A najvise bih zelio da u skoli nema tuca i omalovazavanja mladje djece.

 • ZELIM DA SVA DJECA BUDU RAVNOPRAVNA <3 .DA IMAMO MODERNIJE SKOLE I DUZE RASPUSTE 🙂 .

 • Moja zelja je da se svakom djetetu nade dom u kojem ce da mu ljubav pruzaju,jer kad krene spavati neka barem zna da ima krov nad glavom i da se ne mora brinuti sta ce sutra jesti….♥ A posebno sto zelim je da se skoluju i da prate svoje snove jer je djecija masta najvece blago…U citavom svijetu se desavaju svakojaka maltretiranja nad djecom, pa bih voljela da to maltretiranje prestane i da u citavom svijetu vlada mir, sloga, razumijevanje, a najvise ljubav…..

 • Moja želja je naravno da svako dijete bude zdravo pa sve ostalo da bude okruženo ljudima koji mu pružaju puno ljubavi!Da ne bude zlostavljano na bilo kakve načine psihičke ili fizičke¨!Da sva djeca na ovom svijetu idu u školu i da sebi osiguraju dobar život ! Da imaju puno prijatelja oko sebe koji će ohrabrivati i podržavati u onom što žele da ostvare ! A jedna od mojih najvećih želja da djeca prate svoju mašu i uživaju u njoj dok mogu!

  I na kraju ću koristiti stih iz jedne pjesme !

  Samo da rata ne bude, ludila medju ljudima,
  veliki nude zablude, plaše nas raznim čudima
  i svakoj bajci naude – da rata ne bude!

 • Željela bi da sva djeca svjeta ozdrave i da žive sretno i da ih stariji neiskljucuju iz svojih života.To nije puno , samo bi trebalo da se svi VOLE i sva bi djeca bila puno bolje i sretnije .A ja za svoj grad Kakanj želim jednu dvoranu za klizanje i jednan dom za djecu koja su ostavljena ili nemaju gdje.

Ostavite komentar