405 Komentara

  • Ah,svako ima neku svoju zelju.Neke su manje neke vise skromne ! Moja zelja je da u BiH vlada mir i da se ne ponovi ono davno sto se desilo. Znamo na sta se misli !
    Zelim da sva djeca imaju pravo na druzenje i slobodu.Da smo svi slozni,bez razlike koje smo vjeroispovjesti ili’ slicno tome. ! Ne znam koliko sam bila skromna,ali mislim da je ovo zelja svih nas.Zelja da imamo nasu bolju buducnost !! Budućnost u nasoj BiH !

  • Želim brzo ozdravljenje, oporavak djevojčici iz moje škole Nejli Hrenovici, operisala je glavu :(, kao što želim i svakom djetetu na svijetu da bude nasmijano, sretno, sito. Isto tako želim i da nestane svo oružje svijeta jer nasilje samo proizvodi nasilje.

  • moja zelja je da i djeca u africi osjete malo ljubavi i topline…….. i da nemoraju da tucaju kamen kako bi prezivjeli cak sam jedan dan …. ko lajka vidjece se da ima srca i da zeli svakom djetetu dobro

  • Zdravo,ja sam Anida kao što vidite.Moja najveća želja je mir u svijetu,pored toga prijateljstvo među ljudima i dijecom,da sva djeca završe školu i lijepo se zaposle.Isto bih željela da dosta ljudi lajka ovaj post jer veoma želim neku od ovih nagrada,unaprijed hvala. 😀

Ostavite komentar