405 Komentara

  • željela bih da se svaki dan bude bolji od prethodnog za sve ljude, da ljudi mogu uživati u životu i raditi sve ono što žele i osjećaju da mogu i moraju radi sebe uradit, jer samo je jedan život i ako ga ne iskoristimo i ne proživimo na pravi ne vidim razlog što smo ga uopće dobili na poklon

  • želim da svi siromasni postanu bogati, svi tužni sretni, bolesni zdrav. Želim da svako dijete ima sretno i ugodno djetinstvo da uživa dok je djete a kada odraste da postane lijep zdrav i pošten čovijek,da osnuje svoju porodicu nek,uživa uz svoju djecu,unučad.I tako lijepo da proživi svoj sretni život. ŽELJELA BI DA SE TO OSTVARI SVAKOM ČOVIJEKU NA ZEMALJSKOJ KUGLI.To je moja želja.

  • Želim da svako dijete ima topao dom i obitelj, da je nasmijano i sretno, kad ga boli da ga ima ko utjesiti, da kad se raduje da ima se s kim smijati, zelim da svi imaju ili sestru ili brata ili oboje, da kuca nikad nije prazna i da je puna igre i radosti, zelim kao i svi sto zele puno ljubavi i srece, neka svako dijete nosi osmijeh na licu, zelim da svi odrasli cuju nase zelje i da nas nikad ne dijele, dobri, losi, bolji, odlicni jer svi smo mi isti, svi smo mi dijeca!

  • Želim da idem u skolu da naucim engleski jezik pa da mogu reci onoj dobroj teti da donese lutku i mojoj drugarici!

  • zelim da imam laptop jer ga odavno prizeljkujem a nisam u situaciji da ga kupim…zato sam se prijavila na ovo da vidim ocu li uspjeti da ga dobijem na poklon…puno pozdrava i zelim ostalima mnogo srece…:)

Ostavite komentar