405 Komentara

  • želim da u mojoj školi nema nasilja, omalovažavanja, vrijedjanja, razdvajanja djece u grupe na one čiji roditelji imaju puno novaca i na one čiji roditelji nemaju novaca, želim da u školama kada dodjemo na čas nastavnici nas ne gledaju “preko oka” nego nas pozdrave sa širokim osmijehom, želim da se djeca igraju i druže nakon nastave a ne samo preko facebooka, želim da se u mom gradu izgradi sportski centar za djecu i omladinu, želim da policija učini sve da nas zaštiti od “prijatelja” koji žele da nam prodaju drogu, želim da se roditelji ne brinu šta će sutra svojoj djeci dati da pojedu jer već nekoliko mjeseci nisu primili plaću, želim da nema potresa, poplava, ratova, korupcije itd.
    a najviše od svega želim da mi mama rodi brata!!!

  • Ja želim da mi ispadne zubić koji mi se klima i želim da odzdravim jer sam malo bolesna. Također želim da sva djeca na svijetu budu zdrava i vesela, i želim da se odrasli ne svađaju i da nema ratova.

  • Moja najveca zelja je da se ekoloska osvjestenost kod ljudi u BiH promjeni. U vremenu betona i plastike, vjerujemo da ćemo svi zajedno uspjeti u namjeri da BiH bude mjesto ugodnog življenja, sa obiljem cvijeća i zelenila po čemu će naša država biti prepoznatljiva!

  • Želim da u svijetu vlada mir,ljubav,sloga i prijateljstvo . Da svako dijete ima topal dom. Želim da svako dijete ima pravo na bezbjedno školovanje i odrastanje.

Ostavite komentar