405 Komentara

 • cao ja imam tri godine i jako sam pametna djevojcice ,zelim mnogo kinder jaja,zelim da djed mraz donese paketic jer sam bila dobra djevojcica,puno puno tik tak bombonica i jednu veliku lutku,,,,

 • Zdravo,zovem se Selma,imam 13 i pol godina,8.sam razred i mislim da sam dovoljno mentalno razvijena kako bih mogla reći nešto.
  Želim da odrasli shvate da i mi znamo nešto pametno reći,da se i mi,želimo pokrenuti,zabavljati (općenito Županija Posavska) . Mi želimo pokrenuti neke aktivnosti kako djeca ne bi 24h boravili na društvenim mrežama,naravno želimo otvoriti azil za napuštene životinje (u gradu Odžaku),želimo koncerte,izlete u prirodi. Htjeli bi da nam bilo tko pomogne,ali roditelji nas ne podržavaju u tome. Ovaj rad možda nije zaslužio nagradu,ali ja samo želim da netko ovo pročita…

 • Imam mnogo zelja, pa cu odmah poceti. Jedna od zelja je odrasli shvate da mi nismo vise mali i da znamo razmisljati. Zelim da shvate da mogu donositi odluke o svom zivotu. Ja od svoje devete godine znam sta zelim postati i to vise nije moj san nego cilj. To je cilj koji planiram ostvariti. To samo govori da mi razlisljamo o buducnosti, ali nas odrasli nekada sputavaju. Takodjer trabali bi svi imati ista prava i naravno bolje obrazovanje. Nase obrazovanje nije niti blizu bilo kojeg obrazovanja u nekoj drugoj zemlji. Nasi skolski rusaci znaju biti teski preko 6 kg! Zar to nije previse za nasa nejaka ledja?! Takodjer trebalo bi se vise govoriti o zdravlju!

 • Zdravo svima,Zovem se Marko imam 10,5 godina i živim u maloj općini gdje se baš i ne poštuju dječja prava,pa radi toga želim skrenuti pozornost na želje mene i mojih vršnjaka.
  1.Vrijeđanje na vjerskoj osnovi nije nimalo “cool” … Odrasli ne poduzimaju ništa protiv toga čak neki roditelji to i podržavaju.

  2. Ovdje nemam šansu za obrazovanje ako želim dobru srednju školu ovdje je neću naći.

  3. Nemamo nikakve aktivnosti u kojima bih mogli da se družimo i radimo za našu budućnost,nego smo svi na ulicama ili za račualom.

  4. Jako volim pjevati i želio bih napredovati u tome,ali ovdje se na to i no obazire puno pažnje.

  Nadam se da će se neke moje želje ispuniti. Hvala 🙂 !

 • Ja bi zelio da djeca u bosni od 6 do 9 razreda mogu da izaberu smjer (npr. Da idu za informaticara,tehnicara,knjizevnika,)a ne da moraju da uce sve predmete i one iz kojih su dobri i onih iz kojih su losi.

Ostavite komentar